Trajecten:

Overwin je valkuilen

Workshop: "creeër meer rust & ruimte in je huis"

Heb jij nood aan struktuur en ruimte in je huis maar slaag je er maar niet in die rust en ruimte zelf te creëeren? Heb jij zin in of nood aan een grondige opruimbeurt, in je huis of in je hoofd of allebei, maar lukt het jou om één of andere reden niet om er eindelijk eens aan te beginnen? Wil je graag willen leren ontspullen, maar weet je niet hoe er aan te beginnen? Wordt je bij jou thuis wel eens ruzie gemaakt over rondslingerend spullen? Ben jij op zoek naar een systeem dat er voor zorgt dat alle spullen in je huis wel terug op zijn plaats geraken?

Goed nieuws! Jij bent niet alleen én voor alles is een oplossing!

Meer info
Rust & ruimte in je huis

Workshop: "minimalisma en leven zonder afval"

Wil je graag opnieuw ontdekken waar jij energie van krijgt? Wil je te weten komen wat voor jou echt belangrijk is in je leven? Wil je graag bewust leven in het hier en nu en kunnen genieten?
Wil jij jouw persoonlijk steentje bijdragen aan een mooiere schonere groenere aardbol en daarom ook bereid zijn om een zero-waste-levensstijl uit te proberen.

Is jouw antwoord op al deze vragen positief? Wel dan is er goed nieuws voor jou!

Meer info
Individuele begeleiding

Individuele traject

Heb je nood aan een persoonlijke aanpak? Ik kom graag bij jou thuis langs om samen te bekijken waar het schoentje wringt. Stap voor stap begeleid ik jou in het overwinnen van jouw persoonlijke valkuil, het loslaten van spullen, vastgeroeste gewoontes en principes en het creëeren van rust en ruimte bij jou thuis. Op jouw tempo op jouw manier maar met mijn steuntje in jouw rug. Samen lukt het ons vast en zeker om een blijvend positief resultaat te bekomen.

Meer info
Overwin je valkuilen

Workshop aan huis

Ik bied eveneens de mogelijkheid om workshops in persoonlijke groep (familie/vrienden/buren/collega’s) te boeken. We zoeken samen naar een geschikte datum. Jij zorgt voor een aantal gasten (minstens 3 max 8) en ik kom op de afgesproken dag en uur de gekozen workshop brengen bij jou aan huis.

Meer info